Over Ons

Wie zijn wij?

Schoonmaakbedrijf uit Hoofddorp bestaande uit een  team van schoonmaakspecialisten die zijn krachten heeft samengebundeld.

Passie voor ons werk

Met een glimlach door het leven .

Aantal jaar geleden hebben we na lang werken voor andere schoonmaakbedrijven besloten om voor onzelf te gaan starten. De reden hiervoor is dat wij gelukkig zijn met wij doen, namelijk schoonmaken en dit konden wij beter doen als we ons eigen schoonmaakteam zouden opbouwen.

Omdat wij hebben gezien wat de verbeterpunten zijn bij andere grote schoonmaakbedrijven en overtuigd zijn dat wij het beter konden doen.  

 

 

Met als gevolg dat wij hebben besloten om samen met een team van de beste schoonmaakspecialisten in en rondom de omgeving Hoofddorp samen te werken onder de naam NCS Schoonmaakdiensten.

Als je plezier hebt in je werk dan straalt dit ook naar onze klanten toe.   Daarom staat klantvriendelijkheid en collegialiteit bij ons hoog in het vaandel, zo gaan we met een glimlach door het leven. 

Visie

Groeien door te luisteren. Leveren datgene wat wij beloven.

Wij blijven staan voor onze waarden, namelijk klantvriendelijkheid en service. Door aandachtig te blijven luisteren naar onze klanten stemmen we onze facilitaire dienstverlening af. 

Wij doen dit  op maat met als doel onze klanten volledig te ontzorgen van taken als schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. 

Missie

Kwalitatieve betaalbare schoonmaak-dienstverlening met een glimlach

Bij NCS schoonmaakdiensten houden we van het schoonmaakvak en deze liefde voor ons vak dragen wij met trots.  

Kwalitatieve schoonmaak dient betaalbaar te zijn voor onze klanten. Niet alleen het leveren van de schoonmaaktaken dient van hoge kwaliteit te zijn, maar ook onze service naar onze klanten toe.